Gyakori kérdések és válaszok

- Miben különbözik az e.b. fusselastic talpbetét a többi, piacon lévő talpbetéttől?

  • az e.b. fusselastic egy aktív (nem passzív) rugalmas talpbetét, amely nemcsak alátámasztja a boltozatokat, hanem minden egyes lépésnél trenírozza is  a lábfejet.
  • a talpbetét kiváló minőségű, hosszantartó, rugalmas, nemesacélból készül, amely jobban védi a lábat, és még rugózik is,
  • egyedi talpméretvétel alapján, személyre szabottan az Ön lábához gyártjuk,
  • 5 év garancia, hosszútávú befektetés az Ön jó közérzetébe,
  • a legtöbb cipőben hordható, legyen szó elegáns vagy sportcipőről, papucsról, szandálról. Nem kell 1-2 számmal nagyobb cipőt választania.
  • a párnácska különösen puha és vastag – mind a felső és az alsó része egyaránt – amely a lábfejet ideálisan megtámasztja és kényelmesen beágyazódik,
  • a talpbetét villás szerkezetének köszönhetően, lehetővé teszi a láb nagyobb (oldalirányú, jobbra-balra) történő mozgását. Mindezek tekintetében rendelkezünk nemzetközi szabadalommal.


A piacon nem áll rendelkezésre még egy olyan talpbetét, mint az e.b. fusselastic:
- amely úgy támasztja alá a lábfejet, és egyben rugalmas,
- amely úgy serkenti a vérellátást,
- amely úgy aktivizálja és edzi a lábfej valamint a lábszár izomzatát,
- amely két különböző vastagságú párnával is rendelhető, amelyek cserélhetőek is,
- amely 5 év garanciát biztosít a nemesacél részre, és
- amelyhez korlátlan számú masszázs párnácska is utánrendelhető.

- Hogyan rendelhetem meg az e.b. fusselastic talpbetétet?

Mivel a fusselastic talpbetét egyedi talp-mintavétel alapján készül, így mindenféleképpen szükség van egy személyes konzultációra.

A felmérést Budapesten, a központi bemutatótermünkben  (1024 Budapest, Retek u. 33-35.) végezzük, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben Budapesten az Uzsoki utcai Kórház Fájos Lábak Boltja (1145 Budapest, Róna utca 196., I. emeleti aula), vagy az ALLEE THUASNE MED-PONT (1117 Budapest, Október 23. u. 8-10.) esik Önhöz közelebb, oda is foglalhat időpontot.

Már több nagyvárosban, Győrben, Szolnokon, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett is foglalhat szakértőinknél időpontot személyes konzultációra.
Hamarosan Miskolcon is jelen leszünk.

Szakértőnk megbeszéli Önnel lábpanaszait és elkészíti lábáról a lenyomatot. Ennek az előzetes vizsgálatnak, a testsúly megadásának és a lábelemzésnek az eredményeként gyártható le az Ön személyre szabott e.b. fusselastic talpbetéte. A személyes konzultáció alkalmával lehetőség van egy minta-fusselastic talpbetét kipróbálására is, saját cipőjében.

A talpbetét kipróbálása és a mintavétel díj- és kötelezettségmentes.

Amennyiben vidéken él, és ritkán jár Budapesten, Győrben, Szolnokon, Pécsett vagy Szegeden, lehetőség van "táv-levevő" igénylésére, amelyet postai úton küldünk az Ön által megadott címre. Ezzel a speciális talpméret-vételezővel könnyen elkészítheti saját talplenyomatát otthonában, amely alapján legyártható a személyre szabott e.b. fusselastic talpbetéte.


- Mennyi idő alatt készül el az egyedi fusselastic talpbetétem?

A talpbetét megrendelésétől számítva, körülbelül 2-3 hét. Az e.b. fusselastic talpbetétet kizárólag Németországban gyártjuk. MADE IN GERMANY!


- Szükséges-e speciális cipőt vennem az fusselastic talpbetéthez?

Nem! Az e.b. fusselastic talpbetétet mindenféle, akár elegáns cipőben is hordhatja! Nincs szükség drága cipőre (domborított cipőtalppal), mivel a e.b. fusselastic enélkül is kényelmes viseletet nyújt a lábnak. A e.b. fusselasticot a legtöbb cipőben kényelmesen használhatja, a kemény talaj és a  a talp közötti teret kitölti, és minden lépésnél dinamikusan rugózik majd. Az e.b. fusselastic talpbetét hasonlóan a többi talpbetéthez, bármely cipőbe betehető, és tetszés szerint bármely más cipőbe áthelyezhető. Leheletvékony kialakításának köszönhetően akár papucsban, szandálban is hordható.


- Hány évre veszem a fusselastic talpbetétet? 

Az e.b. fusselastic nemesacél talpbetétre 5 év garanciát vállalunk! Orvosi, minőségi rozsdamentes acélból készül, amely megtartja formáját és rugalmasságát a garanciaidőn túl is.
A masszázspárna cseréje teljes mértékben használattól függő, általában 2-3 év után válik esedékessé időközi cseréje. Ennek ára mindössze 5000 Ft.


- Fémallergiám van, használhatom-e a fusselastic talpbetétet?

Természetesen erre is van megoldásunk! A fusselastic talpbetét rendelhető velúr borítással is.


- Egészségkártyát elfogadnak-e?

Természetesen igen, mivel az e.b. fusselastic talpbetét megfelel az Önkéntes Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény 2. § (6) g) pontja szerinti gyógyászati segédeszköz meghatározásnak.


- Cukorbetegek is hordhatják az e.b. fusselastic talpbetétet?

Pontosan a diabéteszes lábát kellene jól kipárnázni és alátámasztani. Az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét puha masszázspárnája ideális alátámasztást jelent az érzékeny lábfejnek, amennyiben a lábnak megfelelő az érzékenysége vagy a bőrőn nincsenek nyílt sérülések (sebek, fekélyek).
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal, és győződjön meg róla személyesen egy ingyenes próba során, hogy az e.b. fusselastic valóban hasznos lehet az Ön számára!


- Van-e használati útmutató az e.b. fusselastic talpbetéthez?

Természetesen igen, a használati útmutatót és egyéb dokumentumokat az alábbi linken töltheti le, PDF formátumban:
http://www.fusselastic.hu/kapcsolat/informacios-anyagok-letoeltese.html


- Mennyibe kerül az e.b. fusselastic?

Az e.b. fusselastic alapmodell ára, amely tartalmaz 1 pár nemesacél talpbetétet, 1 pár szürke masszázspárnát, és 1 csomag sarokrögzítőt, mindössze 39.000 Ft, 5 év garanciával.
A kombinált szett ára, amely 1 pár nemesacél talpbetétet, 2 pár (a különböző cipőkhöz szürke és bordó színű) masszázspárnát, illetve 1 csomag sarokrögzítőt tartalmaz, mindössze 44.000 Ft, 5 év garanciával.

Egy befektetés az jó közérzetbe, amely megéri Önnek!

Részletes árlistánk PDF-ben innen tölthető le.


- Kihez fordulhatok, ha vannak kérdéseim?

Bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, készséggel válaszolnak bármely kérdésére, amelyet a következő telefonszámon érhet el: +36 20 476 1818.