Gyakori kérdések és válaszok

- Miben különbözik az e.b. fusselastic talpbetét a többi, piacon lévő talpbetéttől?

  • az e.b. fusselastic egy aktív (nem passzív) rugalmas talpbetét, amely nemcsak alátámasztja a boltozatokat, hanem minden egyes lépésnél trenírozza is  a lábfejet.
  • a talpbetét kiváló minőségű, hosszantartó, rugalmas, nemesacélból készül, amely jobban védi a lábat, és még rugózik is,
  • egyedi talpméretvétel alapján, személyre szabottan az Ön lábához gyártjuk,
  • 5 év garancia, hosszútávú befektetés az Ön jó közérzetébe,
  • a legtöbb cipőben hordható, legyen szó elegáns vagy sportcipőről, papucsról, szandálról. Nem kell 1-2 számmal nagyobb cipőt választania.
  • a párnácska különösen puha és vastag – mind a felső és az alsó része egyaránt – amely a lábfejet ideálisan megtámasztja és kényelmesen beágyazódik,
  • a talpbetét villás szerkezetének köszönhetően, lehetővé teszi a láb nagyobb (oldalirányú, jobbra-balra) történő mozgását. Mindezek tekintetében rendelkezünk nemzetközi szabadalommal.


A piacon nem áll rendelkezésre még egy olyan talpbetét, mint az e.b. fusselastic:
- amely úgy támasztja alá a lábfejet, és egyben rugalmas,
- amely úgy serkenti a vérellátást,
- amely úgy aktivizálja és edzi a lábfej valamint a lábszár izomzatát,
- amely két különböző vastagságú párnával is rendelhető, amelyek cserélhetőek is,
- amely 5 év garanciát biztosít a nemesacél részre, és
- amelyhez korlátlan számú masszázs párnácska is utánrendelhető.

- Hogyan rendelhetem meg az e.b. fusselastic talpbetétet?

Mivel a fusselastic talpbetét egyedi talp-mintavétel alapján készül, így mindenféleképpen szükség van egy személyes konzultációra.

A felmérést Budapesten, a központi bemutatótermünkben  (1024 Budapest, Retek u. 33-35.) végezzük, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben Budapesten az Uzsoki utcai Kórház Fájos Lábak Boltja (1145 Budapest, Róna utca 196., I. emeleti aula), vagy az ALLEE THUASNE MED-PONT (1117 Budapest, Október 23. u. 8-10.) esik Önhöz közelebb, oda is foglalhat időpontot.

Már több nagyvárosban, Győrben, Szolnokon,  Szegeden, Pécsett, Nyíregyházán és Egerben is foglalhat szakértőinknél időpontot személyes konzultációra.

Szakértőnk megbeszéli Önnel lábpanaszait és elkészíti lábáról a lenyomatot. Ennek az előzetes vizsgálatnak, a testsúly megadásának és a lábelemzésnek az eredményeként gyártható le az Ön személyre szabott e.b. fusselastic talpbetéte. A személyes konzultáció alkalmával lehetőség van egy minta-fusselastic talpbetét kipróbálására is, saját cipőjében.

A talpbetét kipróbálása és a mintavétel díj- és kötelezettségmentes.

Amennyiben vidéken él, és ritkán jár Budapesten, Győrben, Szolnokon, Pécsett vagy Szegeden, lehetőség van "táv-levevő" igénylésére, amelyet postai úton küldünk az Ön által megadott címre. Ezzel a speciális talpméret-vételezővel könnyen elkészítheti saját talplenyomatát otthonában, amely alapján legyártható a személyre szabott e.b. fusselastic talpbetéte.


- Mennyi idő alatt készül el az egyedi fusselastic talpbetétem?

A talpbetét megrendelésétől számítva, körülbelül 2-3 hét. Az e.b. fusselastic talpbetétet kizárólag Németországban gyártjuk. MADE IN GERMANY!


- Szükséges-e speciális cipőt vennem az fusselastic talpbetéthez?

Nem! Az e.b. fusselastic talpbetétet mindenféle, akár elegáns cipőben is hordhatja! Nincs szükség drága cipőre (domborított cipőtalppal), mivel a e.b. fusselastic enélkül is kényelmes viseletet nyújt a lábnak. A e.b. fusselasticot a legtöbb cipőben kényelmesen használhatja, a kemény talaj és a  a talp közötti teret kitölti, és minden lépésnél dinamikusan rugózik majd. Az e.b. fusselastic talpbetét hasonlóan a többi talpbetéthez, bármely cipőbe betehető, és tetszés szerint bármely más cipőbe áthelyezhető. Leheletvékony kialakításának köszönhetően akár papucsban, szandálban is hordható.


- Hány évre veszem a fusselastic talpbetétet? 

Az e.b. fusselastic nemesacél talpbetétre 5 év garanciát vállalunk! Orvosi, minőségi rozsdamentes acélból készül, amely megtartja formáját és rugalmasságát a garanciaidőn túl is.
A masszázspárna cseréje teljes mértékben használattól függő, általában 3-4 év után válik esedékessé időközi cseréje. Ennek ára mindössze 6000 Ft.


- Szeretném meglepni szeretteim egy ilyen talpbetéttel, lehetséges ez?

Természetesen igen! Az e.b. fusselastic ajándékkártya elérhető bemutatótermünkben és szakértőinknél.
Mert egészséggel megajándékozni szeretteinket, gondoskodásunk kifejezésének egyik legszebb módja.


- Fémallergiám van, használhatom-e a fusselastic talpbetétet?

Természetesen erre is van megoldásunk! A fusselastic talpbetét rendelhető velúr borítással is.


- Egészségkártyát elfogadnak-e?

Természetesen igen, mivel az e.b. fusselastic talpbetét megfelel az Önkéntes Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény 2. § (6) g) pontja szerinti gyógyászati segédeszköz meghatározásnak.


- Cukorbetegek is hordhatják az e.b. fusselastic talpbetétet?

Pontosan a diabéteszes lábát kellene jól kipárnázni és alátámasztani. Az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét puha masszázspárnája ideális alátámasztást jelent az érzékeny lábfejnek, amennyiben a lábnak megfelelő az érzékenysége vagy a bőrőn nincsenek nyílt sérülések (sebek, fekélyek).
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal, és győződjön meg róla személyesen egy ingyenes próba során, hogy az e.b. fusselastic valóban hasznos lehet az Ön számára!


- Van-e használati útmutató az e.b. fusselastic talpbetéthez?

Természetesen igen, a használati útmutatót és egyéb dokumentumokat az alábbi linken töltheti le, PDF formátumban:
http://www.fusselastic.hu/kapcsolat/informacios-anyagok-letoeltese.html


- Mennyibe kerül az e.b. fusselastic?

Az e.b. fusselastic ára, amely 1 pár nemesacél talpbetétet, 2 pár (a különböző cipőkhöz szürke és bordó színű) masszázspárnát, illetve 1 csomag sarokrögzítőt tartalmaz, mindössze 44.000 Ft, 5 év garanciával.

Egy befektetés a jó közérzetbe, amely megéri Önnek!

Részletes árlistánk PDF-ben innen tölthető le.


- Kihez fordulhatok, ha vannak kérdéseim?

Bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, készséggel válaszolnak bármely kérdésére, amelyet a következő telefonszámon érhet el: +36 20 476 1818.