Az e.b. fusselastic, mint vállalat

A fusselastic-gyár alapítója, Edeltraud Brenner már több mint 25 éve célul tűzte ki, hogy felismerje és megértse a lábproblémák okait. Még a legjobb cipő sem vezethet a kívánt sikerhez, ha az alapprobléma – nevezetesen a kemény talaj – nem kap elég figyelmet. Nagyon fontos, hogy hatékony párnázottságott adjunk a lábnak, hogy az aktívan, panaszmentesen és természetes módon működhessen.

Ez alapján fejlesztette ki Edeltraud Brenner munkatársaival a szabadalmaztatott e.b. fu
sselastic talpbetétet, ami azóta Európa-szerte százezreken segített. Szakértő szolgáltató- és tanácsadó csapatunk sokéves tapasztalatainkat nap mint nap hasznosítja az ügyfelek érdekében. Ügyfeleink pozitív visszajelzései igazolják az e.b. fusselastic talpbetét egyedülálló és jótékony hatását a lábra, valamint az egész mozgásszervre.

Szakemberek körében is nagy elismertségnek örvend az e.b. fusselastic talpbetét. Folyamatosan fejlesztettük, és egy modern mérőrendszerrel, lábanalízissel személyre szabva állítjuk elő.

Központunk a Baden-Württembergben fekvő Balzheimben található. Európa-szerte rendelkezünk disztribútorral, így könnyen elérhetőek vagyunk vevőink részére.

 

Kizárólagos magyarországi forgalmazónk elérhetősége:

INCANTO Kft.

1035 Budapest, Raktár u. 8.

+36 20 476 1818

info@fusselastic.hu