top of page
shutterstock_783491833.jpg

Nincs még egy hasonló talpbetét, ami ugyanilyen hatással rendelkezne, mint az e.b. fusselastic. Nem egy merev és passzív talpbetét, hanem egy rugalmas közvetítő, ami enged a testsúly nyomásának.

fusselastic_logo_color-1_edited.png

Ismerjen meg többet az e.b. fusselastic talpbetét hatásáról és működéséről, és győződjön meg annak előnyéről!

Az e.b. fusselastic nemesacél talpbetét zsenialitása a természethű 3 pontos alátámasztás és az integrált masszázspárna kettős hatásából ered. Ezek kölcsönhatása kedvez a lábnak és megkönnyíti járásunkat. Ezt Ön is könnyen megtapasztalhatja, ha használat előtt és után alaposan szemügyre veszi az e.b. fusselastic talpbetétet.

Massagepelotte_hun.gif
Layer 1.png

Az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét tökéletes illeszkedése érdekében személyre szabott lábfelmérést biztosítunk. Az e.b. fusselastic talpbetét leheletvékony (mindössze 1 mm), ezért a legtöbb cipőben gond nélkül hordható, legyen szó elegáns vagy nyitott cipőről, papucsról, vagy szandálról. 

 

Tekintse át az e.b. fusselastic aktív rugalmas talpbetét 3 pontos alátámasztását és a hozzá kapcsolódó masszírozó párna kettős hatásának működési elvét!

Így működik az e.b. fusselastic talpbetét

Az e.b. fusselastic nemesacél talpbetét lehetővé teszi lába számára a természetes hárompontos alátámasztást. Ez lengéscsillapítóként funkcionál, és kiegyenlíti az egész láb teherbírását úgy, hogy az ízületeire, térdízületeire, csípőízületeire irányuló nyomást mérsékli egészen a gerincig.

 

A rugalmas, nemesacélból készült e.b. fusselastic talpbetét villás végei, természethű nyomópontokat raktároznak el.

 

A puha masszázspárna azonnal megszabadítja a fájdalomtól és égő érzéstől, gyengéden masszírozza a lábfejet, és aktivizálja a vádli izomzatát.

 

A hárompontos alátámasztás és az ezzel egy időben jelentkező masszázsnak köszönhető az e.b. fusselastic rugalmas talpbetét egyedülálló kettős hatása:

 

- Lába visszakapja az elvesztett 3 pontos alátámasztását, ezáltal működését

- Edzi a lábfej izmait

- A kemény ütődéseket rugalmas járássá alakítja

- Minden lépésnél masszírozza a lábfejet

- A vádliizomzatot aktivizálja, és ezzel javítja annak vérellátását is

- Azonnali és végleges fájdalomcsillapítás.

Wood Bridge Walking

A természetes járás titka

Az egészéges láb multifunkcionális eszköz, amelynek természetes hárompontos felfüggesztési rendszere megvédi testünket a lábpanaszoktól. Ez azt jelenti, hogy a láb hárompontos alátámasztása 3 hidat eredményez, amelyek lengéscsillapítóként hatva egymásba rugóznak, és oldalirányba elvezetik a lábat érő nyomást.

fusselastic_2-removebg-preview.png
fusselastic-elv.jpg

Ahhoz, hogy megtarthassuk a láb veleszületett természetes hárompontos felfüggesztését, lábunknak természetes talajra van szüksége. Napjainkban túlnyomórészt kemény talajon járunk, így a hárompontos felfüggesztés elkorcsosul. Az e.b. fusselastic átveszi a hárompontos alátámasztási funkciót, támogatva ezzel a vér szív irányába való áramlását. Lépésről lépésre visszaadja lába működőképességét. Lengéscsillapítóként hat, kiegyensúlyozza a járás közben a lábat, bokát, térdet, csípőt és gerincet érő ütéseket, és csillapítja azokat.

Az e.b. fusselastic a villás végeknek köszönhetően egy időben lehetővé teszi, hogy a láb minden irányban pihentetően és természetesen helyezkedjen el.

bottom of page