top of page
Unternehmen1-2880w.jpg.webp

Értéket teremtünk

A fusselastic-gyár alapítója, Edeltraud Brenner már több mint 40 éve célul tűzte ki, hogy felismerje és megértse a lábproblémák okait. Még a legjobb cipő sem vezethet a kívánt sikerhez, ha az alapprobléma – nevezetesen a kemény talaj – nem kap elég figyelmet. Nagyon fontos, hogy hatékony párnázottságott adjunk a lábnak, hogy az aktívan, panaszmentesen és természetes módon működhessen.

Ez alapján fejlesztette ki Edeltraud Brenner munkatársaival a szabadalmaztatott e.b. fusselastic talpbetétet, ami azóta Európa-szerte százezreken segített. Szakértő szolgáltató- és tanácsadó csapatunk sokéves tapasztalatainkat nap mint nap hasznosítja az ügyfelek érdekében. Ügyfeleink pozitív visszajelzései igazolják az e.b. fusselastic talpbetét egyedülálló és jótékony hatását a lábra, valamint az egész mozgásszervre.

Szakemberek körében is nagy elismertségnek örvend az e.b. fusselastic talpbetét. Folyamatosan fejlesztettük, és egy modern mérőrendszerrel, lábanalízissel személyre szabva állítjuk elő.

Központunk a Baden-Württembergben fekvő Balzheimben található. Európa-szerte rendelkezünk disztribútorral, így könnyen elérhetőek vagyunk vevőink részére.

fusselastic_logo_ss.png
fusselastic_logo_color-1_edited.png

Az e.b. fußelastic alapítója:

brenner_edited.jpg

Frau Edeltraud Brenner

Mint az e.b. fußelastic-gyár alapítója és tulajdonosa, több mint három évtizede foglalkozom ezzel a problématerülettel. A láb és annak rugalmassága A kezdetektől az volt az alapgondolatom, hogy a kemény és merev talaj lábproblémákat okozó hatását valamilyen természetes megoldással kellene csökkenteni, mely a lábnak valóban segítséget nyújt. A hosszú fejlesztések eredményeként megszületett a természethű, elasztikus talpbetét.

 

Számos szabadalom született Európában és az Egyesült Államokban. Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ez a találmány világszerte segít az embereknek visszaszerezni a kényelmes és ruganyos járás élményét. Dőljenek hátra kényelmesen, és olvassák el tájékoztatónkat, melyből ráébrednek majd, hogy az e.b. Fußelastic talpbetét az Önök számára is a legfontosabb cipőkiegészítő lesz!

Szép-Attila-fusselastic-1.jpg

Kizárólagos magyarországi, romániai és szlovákiai forgalmazónk elérhetősége:

Szép Attila Ödön

2000 Szentendre, Sztaravodai út 124.

+36 20 476 1818

info@fusselastic.hu

Layer 1.png
bottom of page